5 Νοεμβρίου 2020 fixmeapp

Διαχείριση Ποιότητας – Πιστοποιήσεις

Για εμάς στην Petridis Print, η ποιότητα είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Εφαρμόζουμε διαδικασίες διαχείρισης και παρακολούθησης της ποιότητας της εκτύπωσης και χρωμάτων σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Με τον τρόπο αυτό, είμαστε σε θέση να μεγιστοποιούμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Το 2020, η Petridis Print, με συνεργάτες την Colour Consulting Group, κατάφερε να συμμορφώσει τον εξοπλισμό, τις πρώτες ύλες και τις διαδικασίες στα πρότυπα του ISO 12647? της διαχείρισης χρώματος. Η διαχείριση χρώματος διασφαλίζει ένα πλαίσιο χρωματικής επικοινωνίας ανάμεσα σε μηχανές, λογισμικό και χρήστη. To colour management μεταφράζει με ακρίβεια το χρωματικό μήνυμα σε κάθε στάδιο της αναπαραγωγής του, εξασφαλίζοντας έτσι την αναλλοίωτη μεταφορά της ψηφιακής πληροφορίας. Η χρήση αυτών των συστημάτων μας προσδίδει μεγαλύτερη αξιοπιστία παραγωγής και αποφυγής αποκλίσεων με αποτέλεσμα άριστα αποτελέσματα υπηρεσιών δημιουργικού και εκτυπώσεων.
Το 2020, η Petridis Print, με συνεργάτες την Colour Consulting Group, κατάφερε να συμμορφώσει τον εξοπλισμό, τις πρώτες ύλες και τις διαδικασίες στα πρότυπα του ISO 12647 της διαχείρισης χρώματος. Η διαχείριση χρώματος διασφαλίζει ένα πλαίσιο χρωματικής επικοινωνίας ανάμεσα σε μηχανές, λογισμικό και χρήστη. To colour management μεταφράζει με ακρίβεια το χρωματικό μήνυμα σε κάθε στάδιο της αναπαραγωγής του, εξασφαλίζοντας έτσι την αναλλοίωτη μεταφορά της ψηφιακής πληροφορίας. Η χρήση αυτών των συστημάτων μας προσδίδει μεγαλύτερη αξιοπιστία παραγωγής και αποφυγής αποκλίσεων με αποτέλεσμα άριστα αποτελέσματα υπηρεσιών δημιουργικού και εκτυπώσεων.

«Η ψηφιακή τεχνολογία μας έδωσε τη δυνατότητα να μετράμε τα πάντα. Αν μπορείς να το μετρήσεις, μπορείς να το ελέγξεις, αν το ελέγξεις μπορείς και να το αναπαράγεις!» – Colour Consulting Group

, ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Contact us

    Τηλέφωνο

    2310517204
    2310554389