Εταιρεία

Η Petridis Print εισήλθε στο χώρο των Γραφικών Τεχνών το 1984, με διακριτικό τίτλο “ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ” και με λογότυπο το χαρακτηριστικό “πενάκι”. Αν και πρωτοεμφανιζόμενη επιχείρηση, κατάφερε με μελετημένες επιλογές σε εξοπλισμό, προσωπικό και πολιτική πελατών να γίνει γνωστή στον κλάδο της Λιθογραφίας – Τυπογραφίας.
Οι συνεχόμενες επενδύσεις σε τεχνογνωσία αλλά και σε τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων τυπογραφίας για την εποχή τους, καθώς και η δογματική πολιτική παρεχόμενης ποιότητας στους πελάτες της, άρχισαν σιγά-σιγά να επιφέρουν, εκτός από αναγνωρισιμότητα, επιπλέον και νέους πελάτες.
Επακόλουθο, όπως ήταν φυσικό, το όνομά της να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις προτίμησης, ειδικά των επαγγελματιών των Γραφικών Τεχνών, οι οποίοι εισρέουν πλέον όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από ολόκληρη τη Μακεδονία και όχι μόνο. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι από το διάστημα 1998 – 2005, αποκτά έναν άτυπο επιπλέον διακριτικό τίτλο, ενδεικτικού του υψηλού προφίλ παρεχόμενης ποιότητας, αυτή του…“Τυπογραφείου των Διαφημιστών”!
Το 2007, θεωρείται ένας νέος σταθμός στην ιστορία της επιχείρησης. Η αλλαγή έδρας κι εγκαταστάσεων έγινε επιτακτική δεδομένου ότι οι ανάγκες της παραγωγής διαρκώς αυξάνονταν. Στον ήδη πλούσιο μηχανολογικό εξοπλισμό, θα ερχόταν να προστεθεί επιπλέον και μια νέα 4χρωμη HEIDELBERG SM 74 και μια συγκολλητική μηχανή. Έτσι η Petridis Print μεταφέρεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, σ΄έναν χώρο υπερδιπλάσιο των παλιών της εγκαταστάσεων, όπου εδρεύει και μέχρι σήμερα.
Η μεταφορά αυτή, καθώς και ο εμπλουτισμός του εξοπλισμού της, σηματοδότησε μια γενικότερη αλλαγή στην επιχείρηση, η οποία μεταξύ άλλων, επέφερε ανανέωση και στο λογότυπο της. Το παλιό εμπορικό σήμα, αντικαταστάθηκε από ένα νέο μοντέρνο, δυναμικό και απόλυτα αντιπροσωπευτικό του αντικειμένου της αλλά και της δυναμικής της. Η ανανέωση αυτή, βέβαια, δεν άλλαξε καθόλου την φιλοσοφία της σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας της, τη διαρκή επαγρύπνηση της για τεχνολογία και τεχνογνωσία, τις προδιαγραφές των προϊόντων & των υπηρεσιών της  και φυσικά ούτε τη συνέπεια και την καλή της πίστη απέναντι στους πελάτες της.

Σήμερα, η Petridis Print και μετά από τα πολύ δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα στο χώρο της διαφήμισης, είναι σε θέση να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Στη ήδη δυναμική ομάδα της Petridis Print, έχει προστεθεί και η νέα γενιά, οι Κωνσταντίνος και Βαγγέλης Πετρίδης. Με βάση τους την εμπειρία και το κύρος του πατέρα τους Πέτρου Πετρίδη και με χαρακτηριστικά τους την όρεξη για δουλειά, τον επαγγελματισμό και τη φαντασία τους, έχουν σαν στόχο να θέσουν την Petridis Print σε τροχιά Επαγγελματικής Αριστείας. Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει με την προσθήκη σύγχρονων μηχανημάτων για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας.
Σε αυτά τα πολύ σημαντικά βήματα ήρθε να προστεθεί το 2020 και η επίσημη σφραγίδα της επικύρωσης της υψηλής εκτυπωτικής ποιότητας. Με τη βοήθεια αξιόλογων συνεργατών από την Color Consulting Group (CCG), η Petridis Print κατάφερε να συμμορφώσει τον εξοπλισμό της, τις ύλες της και τις διαδικασίες στα πρότυπα ISO της διαχείρισης χρώματος.
Αυτά τα βήματα έχουν επαναπροωθήσει την Petridis Print στον χάρτη των γραφικών τεχνών, πιο ισχυρή από ποτέ και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Our All-Star Team

Graphic Designers

Αναλαμβάνει τη δημιουργία των αρχείων ή τον τεχνικό έλεγχο των έτοιμων αρχείων προς εκτύπωση.

Production Specification Manager

Αναλαμβάνει τη δημιουργία των απαραίτητων προδιαγραφών για ένα σωστό και ποιοτικό προϊόν.

Coordinators

Προχωρούν στη διαμόρφωση του κόστους της εργασίας και της επικοινωνίας για τη διαδικασία παραγωγής και ολοκλήρωσης της εργασίας.

Production Process Manager

Αναλαμβάνει την παραγωγή του έργου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί από τα προηγούμενα τμήματα.

Accounting Department

Αναλαμβάνει τη διαδικασία της τιμολόγησης της εργασίας και των λογιστικών θεμάτων.

Contact us

    Τηλέφωνο

    2310517204
    2310554389