Εταιρικά Έντυπα

Επαγγελματικές κάρτες, folder & έντυπα προβολής και προώθησης

Ένας βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης ή ενός ελεύθερου επαγγελματία είναι τα Εταιρικά Έντυπα! Μια μικρή κίνηση που είναι όμως ικανή να αναδείξει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία σας.

Το γεγονός ότι αφιερώσατε χρόνο για να σχεδιάσατε ένα σετ από εταιρικά έντυπα δηλώνει μια μακροπρόθεσμη επένδυση και αφοσίωση σε αυτό που κάνετε.

Τα έντυπα εταιρικής ταυτότητας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο προώθησης και προβολής του brand σας ακόμα και στη digital εποχή που διανύουμε σήμερα. Επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, προωθητικά φυλλάδια, folder, έντυπα προβολής όπως κατάλογοι, ημερολόγια και ατζέντες συμβάλλουν στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Σκεφτείτε, πως η πρώτη επικοινωνία και επαφή με έναν εν δυνάμει πελάτη, θα γίνει με τη διανομή της επαγγελματικής σας κάρτας ή ενός folder. Όπως αντιλαμβάνεστε, το χτίσιμο μια εταιρικής ταυτότητας βασισμένης σε έντυπα υψηλής ποιότητας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να περάστε το σωστό μήνυμα στο κοινό σας.

Κάρτες Επαγγελματικές

Έντυπα Προβολής

Folder

Menu – Τιμοκατάλογοι

Αυτοκόλλητα Κιβωτίων

Μπλοκ Σημειώσεων

Φάκελοι & Σακούλες Αλληλογραφίας

Βιβλιαράκια Service Αυτοκινήτων

Παράλληλα με την προσέλκυση νέων πελατών, μην ξεχνάτε το ήδη υπάρχον πελατολόγιο σας. Επιβραβεύστε τους σταθερούς σας πελάτες με μικρά διαφημιστικά δώρα. Μια ατζέντα, ένα σημειωματάριο ή ένα ημερολόγιο θα βοηθήσουν στην οργάνωση χρόνου τους.

 Συγχρόνως το δικό σας brand είναι αυτό που θα αποτυπωθεί στη μνήμη τους.

Κατάλογοι & Βιβλία

Ημερολόγια

Ειδικά Project – Λαμινάρισμα φύλλου και χαρτονιού

Ατζέντες

Το branding είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο δρόμο προς την επιτυχία. Αν ο σχεδιασμός των εταιρικών εντύπων, η επιλογή χαρτιού και η κατάλληλη τεχνική εκτύπωσης είναι άγνωστα για εσάς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα.

Contact us

    Τηλέφωνο

    2310517204
    2310554389