Υπηρεσίες

Μελέτη Σχεδιασμός Εκτύπωση

Pre-Press

Η διαδικασία κατά την οποία γίνονται όλες οι απαραίτητες μελέτες, δειγματισμοί και προβλέψεις ώστε να συμπεριληφθούν όλες οι προϋποθέσεις  που θα οδηγήσουν σε μία ομαλή και σωστή παραγωγή του κάθε Project. Η σχεδόν 40χρονη παρουσία μας στον χώρο της τυπογραφίας, μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε, άριστη υποστήριξη, σε προ εκτυπωτικό επίπεδο με σκοπό την αποφυγή λαθών, αχρείαστου κόστους και άσκοπων καθυστερήσεων.

Επιλογές

Στην δημιουργία, «φυσικά» όρια δεν υπάρχουν, είναι μόνο αυτά που θέτουμε εμείς οι ίδιοι. Εμείς μπορούμε να ανοίξουμε για εσάς τις «πύλες» των γραφικών τεχνών και να σας παρουσιάσουμε αμέτρητες ποικιλίες χαρτιών, μελανιών, foil θερμοτυπίας, και ατελείωτες άλλες επεξεργασίες και τεχνοτροπίες, πολλές από τις οποίες μπορεί να μην έχετε φανταστεί, με δυνατότητες για αποτελέσματα που μαγνητίζουν το βλέμμα και δημιουργούν θαυμασμό..

Μελέτες &
Δειγματισμός

Δυστυχώς δεν αρκεί μόνο η φαντασία για να δημιουργηθεί κάτι από το μηδέν. Εμείς μπορούμε να πάρουμε μία δική σας ιδέα και να της δώσουμε σχήμα, χρώμα και υπόσταση. Αρκεί να μας πείτε τις σκέψεις σας και εμείς θα κάνουμε την απαραίτητη μελέτη και τελικά τον δειγματισμό του προϊόντος σας. Έχοντας ένα δείγμα βασισμένο στην δική σας φιλοσοφία και αισθητική, που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες σας, θα είμαστε και εμείς σε θέση να δομήσουμε για εσάς, τα εναλλακτικά πλάνα παραγωγής, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που θα ικανοποιεί και τις οικονομικές σας απαιτήσεις.

Γραφικός
Σχεδιασμός

Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί την πηγή έμπνευσης για ολόκληρη την γραμμή παραγωγής. τρόπους και τις πρακτικές για να μπορέσει να αποδώσει όσο πιο «τέλεια» όλα εκείνα που «φαντάστηκε» ο σχεδιαστής – δημιουργός. Εμείς έχουμε και την εμπειρία αλλά και την δημιουργική φαντασία να σας παρέχουμε γραφιστικό σχεδιασμό, είτε από την αρχή είτε επεμβαίνοντας σε ήδη υπάρχοντα αρχεία.

Διαχείριση
Αρχείων

Ένα αρχείο για να μπορέσει να αποδοθεί σωστά στην εκτύπωση, θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί με τους σωστούς κανόνες και τις σωστές διαδικασίες, σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να αποτελέσει καταστροφικό παράγοντα κατά την παραγωγή, σε σημείο να είναι αδύνατη η απόδοση των χρωμάτων σε σχέση με την εικόνα που έχει στην οθόνη του ο δημιουργός του. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και θα μοιραστούμε μαζί σας τις βασικές αρχές δόμησης αρχείων προς εκτύπωση, το αποτέλεσμα δεσμευόμαστε πως θα αξίζει τον κόπο.

Press

Η εκτύπωση αποτελεί μία δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία. Η μόνος τρόπος για να μπορέσει να αποδοθεί σωστά η ψηφιακή πληροφορία στο χαρτί, είναι, άνθρωποι με εμπειρία να διαχειρίζονται ποιοτικές ύλες μέσω σύγχρονων μηχανημάτων. Ο εκτυπωτικός εξοπλισμός μας καλύπτει πλήρως την γκάμα διαστάσεων έως 50*70 όσον αφορά τις offset μηχανές και τις κυλινδρικές πρέσες, και έως 33*70 για την ψηφιακή εκτύπωση. Υλοποιούμε projects εκτυπώσεων CMYK, Pantone, Pantone Metallic, Φωσφορούχα, Foil Θερμοτυπίας  καθώς και Γκοφρέ – Αναγλυφοτυπία.

Εκτυπώσεις
Offset

Η μονάδα μας διαθέτει εκτυπωτικά μηχανήματα που εξυπηρετούν σχήματα έως 50*70. Η βασική μηχανή εκτύπωσής μας είναι η Heidelberg SM74 4χρωμάτων. Ο συμπληρωματικός εξοπλισμός της έχει εμπλουτιστεί με τρόπο που την καθιστά κατάλληλη για την ποιοτική εκτύπωση χαρτονιών, για την παραγωγή συσκευασιών, καθώς και με σύστημα παρακολούθησης της χρωματικής απόδοσης των έργων σε ζωντανό χρόνο παραγωγής. Επίσης διαθέτουμε και μία μηχανή GTO 35*50 2χρωμάτων, ιδανική για την εκτύπωση φακέλων αλληλογραφίας, μπλοκ λογιστηρίου κ.α.

Ψηφιακή
Εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση ήρθε να δώσει λύσεις εκεί που η offset δυσκολευόταν να εξυπηρετήσει, στις πολύ μικρές παραγωγές. Έτσι λοιπόν και εμείς στο πνεύμα της δημιουργίας μίας καθετοποιημένης μονάδας ικανής να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη εκτύπωσης και επεξεργασίας, έχουμε προσθέσει στον εξοπλισμό μας, την Konica Minolta Accurio C3070, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ταχύτητα και την χρωματική σταθερότητα.

Θερμοτυπία
(Hot Foil Stamping)

Η θερμοτυπία είναι μία από τις πιο Premium τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα προϊόν των γραφικών τεχνών. Υπάρχει μία αφάνταστη ποικιλία χρωμάτων και υφών που μπορούν να καλύψουν το “γούστο” κάθε δημιουργού. Μπορεί να δώσει την αίσθηση της πολυτέλειας, να αποδώσει εορταστική διάθεση με ιριδίζον αποχρώσεις.

Γκοφρέ
Ύψους & Βάθους

Η αναγλυφοτυπία είναι μία τεχνική που χρησιμοποιείται για την δημιουργία Premium προϊόντων, συνήθως την συναντάμε σε εξώφυλλα βιβλίων, τετραδίων, σε επαγγελματικές κάρτες, σε έντυπα πολυτελείας, συσκευασίες και χάρτινες σακούλες πολυτελείας. Αποτελεί μία καλή ιδέα που μπορεί να διαφοροποιήσει ένα προϊόν.

Post-Press

Οι μετ-εκτυπωτικές επεξεργασίες είναι όλες εκείνες που ολοκληρώνουν και τελειοποιούν ένα προϊόν. Αν και δεν αποτελούν βασική προϋπόθεση για μία τυπογραφική μονάδα, καθώς απαρτίζονται από μία ατελείωτη γκάμα μηχανημάτων και πολύ ιδιαίτερης και συγκεκριμένης τεχνογνωσίας, είναι όμως απαραίτητες για την δημιουργία Premium προϊόντων. Η γκάμα των μετ-εκτυπωτικών επεξεργασιών που προσφέρουμε αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα της διαφοροποίησής μας. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες και οι επιλογές ατελείωτες.

Βιβλιοδεσία

Η γραμμή παραγωγής μας σε συνδυασμό με τους αξιόλογους συνεργάτες μας μπορούν να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε τεχνική βιβλιοδεσίας. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι για βιβλία, καταλόγους, περιοδικά και έντυπα, κολλητά, ραφτά – κολλητά και με καρφίτσα απλή ή και σχήματος ωμέγα.

Κολλήματα &
Κατασκευές

Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή συσκευασιών αλλά και τσαντών, αποτελούμε την πιο ελκυστική πρόταση στον χώρο της συσκευασίας, καθώς η δυναμική μας, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε έως και πολύ μικρές παραγωγές, θέτοντας πάντα τον πήχη της ποιότητας υψηλότερα από τον ανταγωνισμό.

Μορφοκοπή

Βασικό κομμάτι των μετ-εκτυπωτικών υπηρεσιών μας είναι τα πιεστήρια (επίπεδες & όρθιες πρέσες). Οι εφαρμογές που παρέχουν είναι, μορφοκοπές (με καλούπια, για συσκευασίες, folders κ.α.), πικμάνσεις, (για ετικέτες, κάρτες, έντυπα, εξώφυλλα βιβλίων κ.α.) καθώς και γκοφρέ βάθους και ύψους (επεξεργασία πολυτελείας), κατά την οποία αποδίδεται στο χαρτί η αίσθηση τρισδιάστατης απεικόνισης (π.χ. ενός Logo).

Άλλες παροχές που ολοκληρώνουν την μονάδα μας είναι το δίπλωμα εντύπων, το λαμινάρισμα (διαδικασία κόλλησης δύο η περισσοτέρων φύλλων με σκοπό την ένταση της αίσθησης της σκληρότητας του προϊόντος), η πλαστικοποίηση και τέλος η απεριόριστη πληθώρα χειρωνακτικών εφαρμογών, κατά τις οποίες πραγματώνουμε διπλώματα, κολλήματα, εφαρμογές ταινιών 2πλής όψης, κόλλησης χάρτινων τσαντών και πολλά άλλα.