Χάρτινες Τσάντες

Πολυτελείας

Η τάση των επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια είναι η στροφή σε οικολογικές και ανακυκλώσιμες ύλες. Την νούμερο ένα επιλογή πλέον αποτελούν οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας οι οποίες έχουν εισέλθει σε όλα τα καταστήματα ανεξαιρέτως.

Δικός μας στόχος είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε την συνταγή που θα σας φέρει πιο κοντά στην ολοκλήρωση της επαγγελματικής ταυτότητας, με τις δικές σας προσωποποιημένες χάρτινες τσάντες.

Θα σας καθοδηγήσουμε προς τη καταλληλότερη επιλογή μεταξύ των διαφόρων ποιοτήτων χαρτιού για τις τσάντες σας ανάλογα με την χρήση τους. Θα σας κατατοπίσουμε ώστε να επιλέξετε τις τεχνικές εκτύπωσης ή και τις επεξεργασίες πολυτελείας, που θα αντιπροσωπεύσουν καλύτερα το brand και τους στόχους σας σχετικά με την προβολή στο πελατολόγιό σας. Θα σας παρουσιάσουμε παραδείγματα και τάσεις που προτιμούνται κατά βάση σήμερα στην αγορά. Τέλος, δεσμευόμαστε πως θα παραλάβετε στα χέρια σας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε πολύ σύντομο χρόνο.

Τσάντα πολυτελείας με λαστιχένια χειρολαβή σε φωσφορούχο πράσινο χρώμα Pantone και γυαλιστερή πλαστικοποίηση. Εφαρμογή γκοφρέ όγκου πάνω στα γράμματα της επωνυμίας και τυπωμένος πάτος με Pantone φωσφορούχο πράσινο

Χάρτινη τσάντα πολυτελείας με μαύρη κορδέλα στην χειρολαβή, εκτύπωση Pantone σε απόχρωση πράσινου “κυπαρισσιού”. Εφαρμογή θερμοτυπίας σε ροζ-gold απόχρωση και γκοφρέ όγκου πάνω στα γράμματα της επωνυμίας

Τσάντα πολυτελείας με κόκκινη κορδέλα, εκτύπωση Pantone και ματ πλαστικοποίηση. Εφαρμογή γκοφρέ όγκου στα γράμματα της επωνυμίας

Τσάντα με κόκκινο κορδόνι στην χειρολαβή, σε χαρτί καφέ κραφτ, και εκτύπωση Pantone κόκκινη

Χάρτινη σακούλα πολυτελείας με λευκή κορδέλα στην χειρολαβή, εκτύπωση Patnone τριών αποχρώσεων και ματ πλαστικοποίηση

Τσάντα “Χούφτας” οικολογική με ενσωματωμένη χειρολαβή στην τσάντα. Εκτύπωση CMYK σε ειδικό χαρτί, χωρίς καμία προσθήκη “ξένου” υλικού.

Τσάντα πολυτελείας με λευκή κορδέλα στην χειρολαβή, εκτύπωση CMYK και ματ πλαστικοποίηση. Με ειδικό σχήμα κοπτικού

Τσάντα με πορτοκαλί κορδέλα στην χειρολαβή και εκτύπωση 2 Pantone

Στο πλαίσιο της συνολικής εξυπηρέτησης των αναγκών των επαγγελματιών, αναλαμβάνουμε την μελέτη, την σχεδίαση, την εκτύπωση και την κατασκευή χάρτινων τσαντών πολυτελείας. Με εμπειρία στην σχεδίαση, προσεκτικά επιλεγμένες ύλες και βαθιά εκτυπωτική γνώση, προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Από την επιμελή χειροποίητη επεξεργασία, έως τα τελικά στάδια, της κόλλησης και του περάσματος κορδονιών που εκτελείται από τους συνεργάτες μας στο εργαστήριο Bagstage.

Για περισσότερο υλικό σχετικά με χάρτινες τσάντες πολυτελείας και όχι μόνο, μπορείτε να πατήσετε στον σύνδεσμο του Logo της Bagstage.

Contact us

    Τηλέφωνο

    2310517204
    2310554389