• 2310 517 204

Τεχνικές Εκτύπωσης

Εκτυπώσεις Offset & Ψηφιακές, Θερμοτυπία, Βαθυτυπία

Κάθε προϊόν απαιτεί πολύ συγκεκριμένη τεχνογνωσία, προετοιμασία αλλά και εξοπλισμό για να μπορέσει να παραχθεί. Ο δικός μας στόχος ήταν και είναι ακριβώς αυτός. Να δημιουργήσουμε μία εκτυπωτική μονάδα ικανή να παρέχει λύσεις, γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα χωρίς προβλήματα και ασάφειες. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είναι σημαντικό για εμάς να αποπνέουμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Και αυτό έχουμε καταφέρει. Δημιουργούμε ποιοτικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας. Τους μαθαίνουμε και τους δείχνουμε τους πιο ασφαλείς, σωστούς και οικονομικούς τρόπους που πρέπει να γίνονται οι δουλειές. Τις κατάλληλες τεχνικές εκτύπωσης που πρέπει να ακολουθήσουν. Βοηθάμε τα γραφιστικά τμήματα των πελατών μας για να μπορούν να προβλέπουν και να διορθώνουν τα λάθη πριν αυτά γίνουν κοστοβόρα.

Επενδύουμε στις επαγγελματικές σχέσεις διαρκείας και όχι στις ευκαιριακές.

Metallic

Offset Εκτυπώσεις

Εκτύπωση CMYK

Η εκτύπωση τετραχρωμίας ή αλλιώς CMYK, Cyan – Magenta – Yellow – Key color  (αναφέρεται στο χρώμα Black, και πηγάζει από την μεγάλη εκτυπωτική αξία του μαύρου χρώματος για την εκτύπωση), αποτελεί τον πιο σύνηθες τρόπο εκτύπωσης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα συστήματα ελέγχου της εκτυπωτικής διαδικασίας, μας επιτρέπουν να έχουμε εξαιρετικά υψηλή εκτυπωτική ποιότητα, χρωματική σταθερότητα και γρήγορους χρόνους παραγωγής.

Εκτύπωση Pantone

Η επιλογή εκτύπωσης με μελάνια της Pantone, αποτελεί μία προσπάθεια διαφοροποίησης. Η χρωματική σκάλα της Pantone αυξάνει κατά πολύ τις επιλογές του σχεδιαστή. Είναι μία καλή επιλογή στην προσπάθεια δημιουργίας μίας ξεχωριστής εταιρικής ταυτότητας. Άλλωστε η προσπάθεια σύνδεσης ενός Brand με τα “δικά του” χρώματα είναι διαχρονική υπόθεση και καθόλου τυχαία.

Μεταλλική εκτύπωση

Η εκτύπωση με μελάνια μεταλλικής απόχρωσης, αποτελεί μία εναλλακτική πολύ ιδιαίτερης αισθητικής. Είναι μία τεχνική που δεν συναντάται πολύ συχνά, παρόλο που μπορεί να να προσφέρει μία τρομερή διαφοροποίηση. Ιδιαίτερα σε προϊόντα συσκευασίας η χρήση αυτής της τεχνικής, αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο εκτύπωσης που ταυτόχρονα αποδίδει μία εξαιρετική αίσθηση πολυτέλειας στο προϊόν.

Φωσφορούχα εκτύπωση

Η Offset εκτύπωση με φωσφορούχα μελάνια αποτελεί μία σχετικά πιο σπάνια επιλογή, και αυτό σε συγκεκριμένα projects με συγκεκριμένους σκοπούς. Με χαρακτηριστικά της την φωτεινότητα και την έντονη απόχρωση, αυτή η τεχνική, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να αποδώσει έναν πολύ ιδιαίτερο τόνο και αίσθηση στο προϊόν που θα “ντύσει”.

Metallic

Τεχνικές Πολυτελείας

Θερμοτυπία

Η θερμοτυπία είναι μία τεχνική απόδοσης κορυφαίας αισθητικής αξίας σε έντυπο υλικό αλλά και στην συσκευασία. Αναβαθμίζει απόλυτα την εικόνα και φυσικά την αντίληψη των καταναλωτών για το προϊόν και το brand. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, τόσο σε αποχρώσεις όσο και σε σχήματα. Μπορείτε να ντύσετε το logo σας, το slogan ή πραγματικά οτιδήποτε άλλο θέλετε, τόσο με απλές μονόχρωμες αποχρώσεις όσο και με μεταλλικές αλλά και διάφανες σε διάφορα εσωτερικά μοτίβα, αλλά και με ιριδίζον χρωματικές επιλογές. 

Γκοφρέ Βάθους & Ύψους

Το Γκοφρέ είναι μία εξαιρετική τεχνική απόδοσης premium αίσθησης σε έντυπο και σε συσκευασία, δίνει μία πιο minimal προσέγγιση και με την κατάλληλη χρήση της μπορεί να διατηρήσει κάτι ταυτόχρονα «απλό» αλλά και με κορυφαία αισθητική. Η χρήση της μπορεί να γίνει τόσο σε μία ατύπωτη επιφάνεια, όσο και σε τυπωμένες είτε με μελάνι είτε με θερμοτυπία επιφάνειες. Το αποτέλεσμα είναι είναι “τρισδιάστατη” αίσθηση, ή οποία μπορεί να σταθεί τόσο μόνη της όσο και ως συμπλήρωμα στην υπόλοιπη εικόνα.    

Η χρήση μιας ιδιαίτερης τεχνικής εκτύπωσης μπορεί να αποδώσει μια μοναδικότητα ακόμα και στο πιο απλό σχέδιο.