• 2310 517 204

Τεχνικές Εκτύπωσης

Κάθε προϊόν απαιτεί πολύ συγκεκριμένη τεχνογνωσία, προετοιμασία αλλά και εξοπλισμό για να μπορέσει να παραχθεί. Ο δικός μας στόχος ήταν ακριβώς αυτός, να δημιουργήσουμε μία μονάδα ικανή να παρέχει λύσεις, γρήγορα και ποιοτικά, σε επαγγελματίες και εταιρίες που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς προβλήματα και ασάφειες, που να έχουν έναν συνεργάτη που να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, που θα μπορεί να τους εξυπηρετεί όταν αυτοί το χρειάζονται. Και αυτό έχουμε καταφέρει. Δημιουργούμε ποιοτικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας, τους μαθαίνουμε και τους δείχνουμε τους πιο ασφαλείς, σωστούς και οικονομικούς τρόπους που πρέπει να γίνονται οι δουλειές. Βοηθάμε τα γραφιστικά τμήματα των πελατών μας για να μπορούν να προβλέπουν και να διορθώνουν τα λάθη πριν αυτά γίνουν κοστοβόρα. Επενδύουμε στις επαγγελματικές σχέσεις διαρκείας και όχι στις ευκαιριακές.

Metallic

Offset Εκτυπώσεις

Metallic
CMYK PANTONE

CMYK

Η εκτύπωση τετραχρωμίας ή αλλιώς CMYK, Cyan – Magenta – Yellow – Key color  (αναφέρεται στο χρώμα Black, και πηγάζει από την μεγάλη εκτυπωτική αξία του μαύρου χρώματος για την εκτύπωση), αποτελεί τον πιο σύνηθες και στανταρισμένο τρόπο εκτύπωσης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα συστήματα ελέγχου της εκτυπωτικής διαδικασίας, μας επιτρέπουν να έχουμε εξαιρετικά υψηλή εκτυπωτική ποιότητα, χρωματική σταθερότητα και γρήγορους χρόνους παραγωγής.

Pantone

Η επιλογή εκτύπωσης με μελάνια της Pantone, αποτελεί μία προσπάθεια διαφοροποίησης. Η χρωματική σκάλα της Pantone αυξάνει κατά πολύ τις επιλογές του σχεδιαστή. Είναι μία καλή επιλογή στην προσπάθεια δημιουργίας μίας ξεχωριστής εταιρικής ταυτότητας. Άλλωστε η προσπάθεια σύνδεσης Brand με τα “δικά τους” χρώματα είναι διαχρονική υπόθεση και καθόλου τυχαία.

CMYK PANTONE
METALLIKES FOSFOROYXES

Μεταλλικές

Η εκτύπωση με μελάνια μεταλλικής απόχρωσης, αποτελεί μία εναλλακτική πολύ ιδιαίτερης αισθητικής. Είναι μία τεχνική που δεν συναντάται πολύ συχνά, παρόλο που μπορεί να να προσφέρει μία τρομερή διαφοροποίηση. Ιδιαίτερα σε προϊόντα συσκευασίας η χρήση αυτής της τεχνικής, αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο εκτύπωσης που ταυτόχρονα αποδίδει μία εξαιρετική αίσθηση πολυτέλειας στο προϊόν.

Φωσφορούχες

Η Offset εκτύπωση με φωσφορούχα μελάνια αποτελεί μία σχετικά πιο σπάνια επιλογή, και αυτό σε συγκεκριμένα projects με συγκεκριμένους σκοπούς. Με χαρακτηριστικά της την φωτεινότητα και η έντονη χρωματική απόχρωση, αυτή η τεχνική μπορεί, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, να αποδώσει έναν πολύ ιδιαίτερο τόνο και αίσθηση στο προϊόν που θα “ντύσει”.

METALLIKES FOSFOROYXES
THERMOTIPIA BATHITIPIA

Τεχνικές Πολυτελείας

Θερμοτυπία

Η θερμοτυπία είναι μία τεχνική απόδοσης κορυφαίας αισθητικής αξίας σε έντυπο υλικό αλλά και στην συσκευασία. Αναβαθμίζει απόλυτα την εικόνα και φυσικά την αντίληψη των καταναλωτών για το προϊόν και το brand. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, τόσο σε αποχρώσεις όσο και σε σχήματα. Μπορείτε να ντύσετε το logo σας, το slogan ή πραγματικά οτιδήποτε άλλο θέλετε, τόσο με απλές μονόχρωμες αποχρώσεις όσο και με μεταλλικές αλλά και διάφανες σε διάφορα εσωτερικά μοτίβα, αλλά και με ιριδίζον χρωματικές επιλογές. 

Γκοφρέ Βάθους & Ύψους

Το Γκοφρέ είναι μία εξαιρετική τεχνική απόδοσης premium αίσθησης σε έντυπο και σε συσκευασία, δίνει μία πιο minimal προσέγγιση και με την κατάλληλη χρήση της μπορεί να διατηρήσει κάτι ταυτόχρονα «απλό» αλλά και με κορυφαία αισθητική. Η χρήση της μπορεί να γίνει τόσο σε μία ατύπωτη επιφάνεια, όσο και σε τυπωμένες είτε με μελάνι είτε με θερμοτυπία επιφάνειες. Το αποτέλεσμα είναι είναι “τρισδιάστατη” αίσθηση, ή οποία μπορεί να σταθεί τόσο μόνη της όσο και ως συμπλήρωμα στην υπόλοιπη εικόνα.    

THERMOTIPIA BATHITIPIA