Κουτιά Προϊόντων

Από Χαρτί & Χαρτόνι

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ολοένα και αυξανόμενη τάση της διάθεσης προϊόντων, μικρών και μεγάλων ποσοτήτων τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές περιβάλλον. Για να μπορέσει όμως ένα προϊόν να “σταθεί” απέναντι στον ανταγωνισμό, χρειάζεται μία συσκευασία η οποία να προσδίδει προστιθέμενη αξία.

Τα κουτιά των προϊόντων είναι αυτά που τραβούν την προσοχή των καταναλωτών και προβάλουν την επιχείρηση. Παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χτίσιμο ενός δυνατού brand καθώς αποτελούν το πρώτο σημείο φυσικής αλληλεπίδρασης μεταξύ πελάτη και προϊόντος.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως η δημιουργία προσωποποιημένων συσκευασιών δεν αφορά μόνο μεγάλα brand. Οι απαιτήσεις των καταναλωτών που ολοένα αυξάνονται καθιστούν τον προσεκτικό σχεδιασμό συσκευασιών, αναπόσπαστο κομμάτι μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Έντονα και ζωηρά χρώματα, minimal designs με λεπτομέρειες πολυτελείας, χρήση ειδικών χαρτιών που ξεχωρίζουν τόσο σε όψη όσο και σε υφή, είναι προσεγγίσεις που μπορούν να διαφοροποιήσουν το προϊόν σας ανάμεσα σε άλλα, στα ράφια των καταστημάτων.

Εμείς από πλευράς μας, προσφέρουμε την απαραίτητη στήριξη που θα χρειαστείτε για αυτό το βήμα. Παρέχουμε υπηρεσίες μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής συσκευασιών, με γρήγορη εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα.

aplos-imiautomatos-patos

Κουτιά με απλό και ημιαυτόματο πάτο

Κουτάκια με απλό πάτο, CMYK εκτύπωση, ματ πλαστικοποίηση και ασημί θερμοτυπία

Τα κουτιά με απλό κλείσιμο αποτελούν την πιο συνηθισμένη επιλογή συσκευασίας προϊόντων. Είναι σίγουρα η πιο οικονομική μορφή κουτιού, η οποία βέβαια μπορεί να εμπλουτιστεί με ποικιλία τεχνικών, με σκοπό την καλύτερη παρουσίαση μίας όμορφης συσκευασίας.

Κουτί με ημιαυτόματο πάτο, χωρίς εκτύπωση με UV και Θερμοτυπία

Τα κουτιά με ημιαυτόματο πάτο αποτελούν επίσης συνηθισμένη επιλογή συσκευασίας προϊόντων. Η διαφοροποίηση του πάτου έχει ως αποτέλεσμα να κάνει το κουτί πολύ πιο ανθεκτικό σε προϊόντα πιο σημαντικού βάρους.

aplos-imiautomatos-patos
mevasi

Κουτιά με σχάρα – βάση σταθεροποίησης προϊόντος

Κουτί με απλό πάτο, δύο “παράθυρα” προβολής, τυπωμένες εσωτερικές βάσεις σταθεροποίησης προϊόντων, εκτύπωση CMYK, και ματ πλαστικοποίηση

Η τεχνική των παραθύρων σε συνδυασμό με τις βάσεις σταθεροποίησης, αποτελεί μία πιο premium παραγωγή. Προσφέρει την ικανότητα προβολής των προϊόντων, μαζί με την σταθεροποίησή τους μέσα στο κουτί. Σκοπός είναι η παρουσίαση μίας πολύ τακτοποιημένης συσκευασίας, και η ανάδειξη προϊόντων τα οποία αν και μικρά σε όγκο απαιτούν από τον καταναλωτή την προσοχή που τους αξίζει.

Κουτιά με τρύπα για τοποθέτηση σε “κρεμάστρα”

Κουτί με απλό πάτο, τρύπα για τοποθέτηση σε κρεμάστρα, εκτύπωση CMYK, και γυαλιστερή πλαστικοποίηση

Η κατασκευή κουτιού για τοποθέτηση σε ράφι – κρεμάστρα, είναι μία καλή επιλογή έτσι ώστε η συσκευασία να έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί τόσο σε επίπεδο ράφι όσο και σε κρεμάστρα.

mevasi

Κουτιά με Παράθυρο

Κουτί με απλό πάτο, τρύπα για τοποθέτηση σε κρεμάστρα, παράθυρο πλαστικοποιημένο εσωτερικά, εκτύπωση Pantone, και γυαλιστερή πλαστικοποίηση

Τα κουτιά με παράθυρο πλαστικοποιημένο, αποτελούν μία εξαιρετική λύση για προϊόντα τα οποία θέλουμε και να προστατεύονται αλλά και να προβάλλονται ταυτόχρονα σε ράφια προβολής καταστημάτων.

Κουτί με ημιαυτόματο πάτο, 3 παράθυρα χωρίς πλαστικοποίηση, εκτύπωση CMYK, και γυαλιστερή πλαστικοποίηση

Τα κουτιά με παράθυρο χωρίς πλαστικοποίηση, χρησιμεύουν σε προϊόντα για τα οποία δεν υπάρχει πρόβλημα αν σκονιστούν ή που βρίσκονται ήδη σε κάποια προστατευτική μεμβράνη, και θέλουμε να τα προβάλλουμε σε ράφια καταστημάτων. Η χρήση αυτού του κουτιού αποτελεί μία οικονομικότερη εκδοχή από το κουτί με πλαστικοποιημένο παράθυρο.

parathyro
patoskapaki
patos-kapaki

Κουτιά Πάτος – Καπάκι

patos-kapaki

Κουτί πάτος – καπάκι, με πλαστικοποιημένο παράθυρο, σετ με Thank you card, εκτύπωση CMYK, και γυαλιστερή πλαστικοποίηση

Τα κουτιά πάτος – καπάκι, αποτελούν μία καλή λύση για προϊόντα με κάπως απροσδιόριστο σχήμα ή όγκο, τα οποία θέλουμε να τοποθετηθούν σε ένα καλαίσθητο κουτί – συσκευασία προβολής. Η πλαστικοποίηση αποτελεί πάντα μία επιλογή για την καλύτερη προστασία του κουτιού και του προϊόντος.

Κουτί πάτος – καπάκι, με πλαστικοποίηση παραθύρου, εκτύπωση 1 pantone, και ματ πλαστικοποίηση

Η αποφυγή της πλαστικοποίησης αν και αφήνει την συσκευασία πιο εκτεθημένη, ανοίγει πλήρως την γκάμα επιλογής ιδιαίτερων και πιο εντυπωσιακών χαρτιών. Οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί και υφές των χαρτιών πολυτελείας μπορούν να αναβαθμίσουν ολοκληρωτικά την εικόνα της συσκευασίας και του προϊόντος.

patoskapaki

Κουτιά Συρταρωτά

Σετ κουτιού, συρταρωτό με Πάτο, Βάση και Μανίκι, με Pantone εκτύπωση, σε χαρτί πολυτελείας

Φυσικά οι τεχνοτροπίες μπορούν να συνδυαστούν με όποιον τρόπο σας αρέσει. Παράθυρο και πλαστικοποίηση δύναται να εφαρμοστούν και σε αυτήν την κατηγορία, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σετ κουτιού, συρταρωτό με Πάτο, Βάση και Μανίκι με παράθυρο, ατύπωτο

Η επιλογή αυτής της μορφής συσκευασίας, ενδείκνυται απόλυτα για σετ προϊόντων τα οποία είναι συμπληρωματικά το ένα στο άλλο, για την χρήση από τον καταναλωτή. Αποτελεί την πιο καλαίσθητη επιλογή για την προβολή και πώληση σετ προϊόντων. Το μέγεθος και οι θήκες της βάσης μεταβάλλονται και τροποποιούνται ακριβώς στις διαστάσεις των αντικειμένων του κάθε σετ.

syrtarwta
eniaio-pato
eniaios-patos-kai-ptusomeno-kapaki

Κουτιά με διπλό τοίχωμα και ενιαίο πάτο

eniaios-patos-kai-ptusomeno-kapaki

Κουτί με ενιαίο πάτο & πτυσσόμενο καπάκι, σε χοντρό μονόφυλλο χαρτόνι 500 γραμμαρίων, με εκτύπωση CMYK, και γυαλιστερή πλαστικοποίηση

Η επιλογή αυτού του είδους κουτιού, αποτελεί καλή λύση για την τοποθέτηση προϊόντων συμπαγούς φύσης και πιο σημαντικού βάρους. Συχνά χρησιμοποιούνται ως αντικατάσταση των κουτιών mailers (με κυματιστό χοντρό χαρτί) καθώς έχουν αρκετά ανθεκτική κατασκευή και βολικό σχήμα, για αποστολές και αποθήκευση προϊόντων.

Κουτί με διπλά τοιχώματα και ενιαίο πάτο, με σχάρα και βάση σταθεροποίησης για τοποθέτηση βιβλίου με ραφτο-κολλητή βιβλιοδεσία

Η ανθεκτική φύση του κουτιού έγκειται στον ενιαίο πάτο του, στα ενισχυμένα τοιχώματα, καθώς και στα κουμπώματα του καπακιού στο σώμα του κουτιού.

eniaio-pato

Contact us

    Τηλέφωνο

    2310517204
    2310554389